Verbeter je schrijfstijl en ga sámen aan de slag!

Volgde je een training om beter te leren schrijven en vind je het moeilijk het geleerde in de praktijk te brengen? Worstel jij met nieuwe schrijfafspraken en kunnen collega’s je niet helpen? Zo herkenbaar! De ervaring leert echter, dat als je niet regelmatig feedback krijgt, je snel vervalt in het oude. Dan wordt het lastig om je communicatie blijvend te verbeteren. Ga daarom sámen aan de slag!

Wat houdt dat in: schrijfcoaching?

Opgeleid en ervaren als schrijfcoach leer ik je stap voor stap duidelijk schrijven. Met feedback op jouw eigen teksten. Je brengt het geleerde dan ook meteen in de praktijk. Het doel is dat jij een betere schrijver wordt en daarin vaardigheden als leesbaarheid, overtuigingskracht en klantbewustzijn ontwikkelt. Dat leer je alleen door vaak te schrijven en constructieve feedback te krijgen.

Samen met de nodige tips en enthousiasme help ik je verder, zo lang als nodig is.

Voorkom dat je schrijfvaardigheden wegzakken
Met schrijfcoaching zorg je dat iedereen in jouw bedrijf het geleerde ook op de lange termijn toepast. Zo voorkom je dat je kennis en vaardigheden regelmatig moet opfrissen met trainingen.

De voordelen van samen doen

 • Nieuwe schrijfvaardigheden meteen praktiseren
 • Begeleiding met 100% aandacht voor jou
 • Positieve en constructieve feedback
 • Snel wennen aan een nieuwe schrijfstijl
 • Tops en tips voor verdere ontwikkeling
 • Verankering van de schrijfafspraken op lange termijn
Praktisch

Intake
Schrijfcoaching is maatwerk. Voorafgaand aan de schrijfcoaching vindt een intake plaats.

Je leert :

 • vanuit de ontvanger te denken en te schrijven
 • teksten te structureren
 • hoofd- en bijzaken te onderscheiden
 • kort, bondig en aantrekkelijk formuleren
 • wat is B1?
 • vertrouwen uitstralen
 • je eigen tekst beoordelen

Voor wie?
Schrijfcoaching is voor iedereen die beter wil leren schrijven, ondernemers en professionals in communicatie, redacteuren, contentbeheerders.

Duur coachingtraject
Na de introductie help ik je bij jouw teksten. Net zolang als nodig is en afgesproken.

Online communicatie
Na de eerste kennismaking en introductie vinden vervolgafspraken online plaats via e-mail, chat of videobellen.

Kosten
Op aanvraag. Voor schrijfcoaching en andere regelmatig terugkerende communicatiewerkzaamheden is er de INvoorcommunicatie strippenkaart.

Voordat ik mijn eigen bureau startte was ik jarenlang een communicatieprofessional bij een grote dienstverlenende organisatie in de zorg. In 2015 ben ik opgeleid in schrijven in B1. Ik volgde verschillende verdiepingsworkshops voor B2C en B2B en voor schrijfcoach. Aanvankelijk hadden collega’s veel weerstand tegen deze schrijfwijze. Ook ik. Het leek té simpel. Toch ben ik nu enthousiast en pas deze schrijfwijze altijd toe in alle berichten. Heerlijk als je klanten daarmee blij maakt. Heldere taal en juist ook invoelend schrijven zijn daarom mijn grote passie. Lees meer over mij en/of mijn schrijfstijl.

Tip! Koop een strippenkaart en zet je uren flexibel in

Voor schrijfcoaching en regelmatig terugkerende communicatiewerkzaamheden is er de INvoorcommunicatie Strippenkaart. Iedere strip staat voor 1 uur. Je hebt al een strippenkaart vanaf 8 strippen. Zo koop je flexibel inzetbare uren, met korting. Lees meer over de strippenkaart of bestel direct.