Beste lezer, mijn naam is Karin Kappers en ik ben het gezicht achter INvoorcommunicatie. Met jarenlange ervaring in het communicatievak en opgeleid in het schrijven in B1 bij een grote dienstverlenende organisatie. Ik maak heldere, pakkende en relevante content in woord en beeld. Vanuit de ontvanger en passend bij jouw merkwaarden.

Ik ben altijd kritisch op het eindresultaat
Nog te vaak zijn boodschappen wollig of lang. Worden er mooie zaken bedacht, maar niet of de klant het wil lezen of wel begrijpt. Het gevolg is dat succes uitblijft. Ik denk graag mee of en hoe het beter kan.

De beste communicatie ontstaat met inleven
In de huid kruipen van de ontvanger. Het is de rode draad in mijn leven en wat ik graag doe. Het maakt mij trots als een klant zegt ‘Je denkt echt vanuit onze klant.’ Lees meer klantervaringen.

Ik help je met moeilijke dingen makkelijk maken

‘Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg,’ zei Einstein ooit. Daarom ben ik een groot fan van heldere communicatie en herschrijf of maak graag ingewikkelde materie tot een leesbaar en begrijpelijk verhaal. Al dan niet ondersteund met illustraties.

Ik ben altijd IN voor communicatie
Betrokken, enthousiast en georganiseerd zijn woorden die mij typeren. Ik ben een aanpakker, ondernemend, iemand die de lat hoog legt.

Een nieuwe stap verrijkt

‘Mensen waarmee ik werk geven aan dat ik denk in kansen en vernieuwing. De stap naar zelfstandigheid in 2018 was dan ook geen verrassing. Het betekende een grote omslag in mijn leven. Ik verdiep me dan ook graag in nieuwe thema’s op jouw vakgebied.

INvoorcommunicatie maakt deel uit van een groeiend netwerk van elkaar aanvullende, creatieve en enthousiaste professionals. Zo kan ik snel en vakkundig inspringen op al jouw communicatievragen. Kan ik jou ook in beweging brengen?’

In het kort:
  • HBO werk- en denkniveau in Communicatie.
  • Jarenlange ervaring met geïntegreerde communicatie, (eind)redactie, tekstschrijven.
  • Een creatieve pen, een kei in d’s en t’s en die ook schrijft in B1 (AFM-proof).
  • Ervaring in het opstellen en uitvoeren van een communicatieaanpak en de creatieve vertaalslag naar effectieve communicatiemiddelen.
  • Ervaring met projectondersteuning.
  • Skills als : CMS systemen (Sharepoint en WordPress), Spotler (voorheen Mailplus), Mailchimp, Powerpoint, Photoshop, Filmen met de smartphone,

Jouw voordelen 

Een zelfstandig communicatieprofessional op afroep  .
Altijd inzicht in kosten en verwachtingen .
Geen overheadkosten, vakantiedagen of ander gezeur .
Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit .
Transparant en betrouwbaar (referenties op aanvraag) .
Voor grote en kleine opdrachten .

Klanten waarderen de dienstverlening met een 8,3
Na elke opdracht, groot of klein, geven klanten feedback. Zo werkt INvoorcommunicatie aan verbetering en ontwikkeling. Lees meer klantervaringen.

Lees meer over mij op LinkedIN

Opgeleid en ervaren in
duidelijk en empathisch schrijven
(B1 en AFM-proof). Wil je ook leren schrijven?
Doe het sámen met INvoorcommunicatie,
jouw schrijfcoach voor heldere taal.

Zij gingen je voor: